default-header
Kandidaten over Xelect
Ik heb het contact met Xelect als zeer prettig ervaren. Gedurende de gehele sollicitatieprocedure hebben zij mij goed begeleid en op de hoogte gehouden van alles. Ook gaf Xelect me nuttige tips voor de volgende sollicitatiegesprekken. Ten slotte kon je altijd terecht met vragen, ze zijn altijd goed bereikbaar.
Niki
Schadebehandelaar
Ik heb Xelect leren kennen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Waarin zij zich onderscheiden ten opzichte van andere recruiters is het persoonlijke contact. Zij nemen uitgebreid de tijd voor je en kijken of je persoonlijkheid ook goed bij de opdrachtgever zou passen.
Paula
HR Business Partner
Voor mijn nieuwe uitdaging bij Van den Biggelaar, waar ik als HRM medewerker aan de slag ga, ben ik benaderd door Xelect Recruitment. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wanneer je als bedrijf op zoek bent naar een nieuwe collega. Waarom? Omdat ik bij Xelect Recruitment heb ervaren dat persoonlijkheid, zorgvuldigheid in het proces en flexibiliteit (lees: snel schakelen) centraal staan. Voor mij zijn dit belangrijke aspecten in een begeleidingstraject, waardoor het vinden van de juiste uitdaging en de aansluiting bij de waarden van het bedrijf worden vergroot en de kans op de juiste match alleen maar toeneemt.
Sieneke
HRM medewerker
De perfecte match

Schrijf je vrijblijvend in

Geen passende vacature gevonden? Sommige bedrijven hebben geen actieve vacature maar staan wel open voor goede kandidaten. Schrijf je in zodat wij op de hoogte zijn dat jij beschikbaar bent.

Schrijf je in