default-header
Over Xelect

“Gojen daag”, wij zijn Xelect

Vanuit Venlo vinden en verbinden wij talent met mkb-bedrijven. Als we als Recruitment bureau uit Venlo vertellen over onze succesvolle werkwijze doen we dat met een zachte g en met de volgende 3 kernwaarden:

  • Specialisme.
    100% focus op vacatures gericht op het middenmanagement en operationele functies zorgt dat we gericht te werk gaan. We kennen de markt als onze broekzak en spreken jouw taal. Inclusief de zachte g.
  • Transparantie.
    Eerlijkheid duurt het langst en achteraf geen verrassingen. Dat is de enige manier waarop we bij Xelect samenwerken met onze opdrachtgevers. Met andere woorden: Recruitment as a Service.
  • Samenwerking.
    Samenwerken is elkaar versterken. Daarom geloven we niet in eenmalige opdrachten en gaan we voor duurzame samenwerkingen waarin we elkaar echt leren kennen en op elkaar kunnen vertrouwen.

 

Xelect Recruitment

Ben je zoekende naar een (andere) baan? Solliciteer direct! Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures waarvan we je graag op de hoogte houden. Wij garanderen je dat jouw sollicitatie bij ons vertrouwelijk wordt behandeld en nodigen je graag uit voor koffie bij ons op kantoor in Venlo. Volg ons ook op LinkedInFacebook en Instagram om de andere vacatures te bekijken en up to date te blijven over Xelect Recruitment!

Recruitment bureau Venlo Xelect

Ons team