default-header
RaaS

Recruitment as a Service

Als broodnodig tegengeluid voor traditionele werving- en selectiemodellen hebben we Recruitment as a Service ontwikkeld. Kortweg RaaS. Dit is een unieke abonnementsvorm waarmee jij als werkgever geen omkijken hebt naar werving en selectie. Wel heb je de volledige controle. Ook niet geheel onbelangrijk: met RaaS ben je tot wel 40% goedkoper uit als het gaat om werving en selectie.

Op maat
Op basis van het aantal in te vullen vacatures per jaar (met een jaarsalaris tot € 70.000) kies je voor een staffel met passend aantal credits binnen een jaarabonnement. Zodra er een vacature ontstaat, vertrouw je deze toe aan onze gespecialiseerde recruitment consultants. Ook voor interimprojecten en detachering kun je bij ons terecht. Met jouw vacature als uitgangspunt duiken we in ons netwerk, zetten we slimme marketingcampagnes op en stellen we je voor aan de juiste kandidaat. Als wij jouw vacature invullen dan wordt er pas een vacaturecredit afgeschreven.

RaaS biedt de volgende voordelen:

 • Garantie
  We gaan door tot de juiste kandidaat is gevonden en geven 3 maanden garantie op een plaatsing.
 • Voordelig
  Tot wel 40% goedkoper ten opzichte van reguliere werving- en selectieprijzen en/of een eigen recruiter.
 • Duidelijkheid
  Sowieso een vast maandtarief dus geen extra kosten achteraf of gedoe met aanbetalingen. Ook exclusiviteit is voor ons niet aan de orde.
 • Kwaliteit
  Doordat de samenwerking doorlopend en duurzaam is leren we jouw organisatie goed kennen. Zo kunnen we niet alleen een kandidaat met het juiste profiel maar ook met het juiste DNA selecteren.
 • Eerlijkheid
  De hoogte van het salaris van de kandidaat speelt voor ons geen enkele rol. Wij werken namelijk niet met een werving- en selectiefee die gebaseerd wordt op de hoogte van het salaris.
 • Flexibiliteit
  Als er credits overblijven aan het eind van de periode, kun je deze eenmalig meenemen naar een nieuw jaarabonnement. Geen probleem.
Commercieel medewerker binnendienst

RaaS is inclusief:

 • 3 maanden garantie op de geleverde kandidaat.
 • 1 Persoonlijk Profiel Analyse (persoonlijkheidstest) per vacature (optioneel).
 • 1 uitgebreid functie assessment laten uitvoeren tegen een gereduceerd tarief per vacature (optioneel).
 • Een maandelijkse voortgangsrapportage.
 • Een uitgebreide bedrijfsintake waarin we elkaar beter leren kennen en inzicht krijgen in de personeelsplanning. Zo kunnen we samen optimale resultaten boeken.
 • Op verzoek loopt onze consultant een of meerdere dagdelen mee binnen jouw bedrijf om het bedrijfs-DNA perfect te leren kennen.
 • Sollicitatiegesprekken kunnen op jouw bedrijfslocatie plaatsvinden.
 • De (vacature)teksten, beelden en video’s voor de campagnes worden speciaal voor de vacatures bij jouw bedrijf ontwikkeld.
 • 1 vast aanspreekpunt die de markt op z’n duimpje kent en jouw taal spreekt.
Ja, dat wil ik!
Junior_HR-adviseur

Opdrachtgevers waarvoor wij vacatures hebben ingevuld.

De expertise van aib ligt in het bouwen van toekomstbestendige, energie- en ecologisch geoptimaliseerde kantoor -en industriële gebouwen.
Aib
AFTC is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van dubbelzijdige acrylschuimbanden en warmte-geactiveerde acrylschuimbanden.
AFTC
De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten.
AMI
ARCO is een vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. ARCO is gespecialiseerd in de volgende branches: Industry, Recycling & Bulk, Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics
ARCO
De Biggelaar Groep is met diverse expertises breed vertegenwoordig in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw.
Biggelaar Groep
Doesburg Components is een leverancier van hoogwaardige gietijzeren componenten aan klanten in de truck, motoren en landbouw sector.
Doesburg Compontents
Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België toonaangevend op het gebied van douane- en overige grensoverschrijdende afhandelingen.
Gaston Schul
Gipmans Planten is een moderne plantenkwekerij in Venlo die gespecialiseerd is in het opkweken van groenteplanten, zoals tomaten, aardbeien, sla en kool. Daarnaast produceert Gipmans kruidenplanten voor de (internationale) retail. Door de jaren heen is Gipmans Planten flink gegroeid en geautomatiseerd.
Gipmans Planten
GSE Technology staat voor jarenlange kennis, kunde en innovatie in de metaalwereld.
GSE Technology
Sinds een aantal jaren is Hauzer & Partners gespecialiseerd op het gebied van makelaardij, hypotheken en financieel advies. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Hauzer & Partners toonaangevend in de regio. Vernieuwend, klantgericht en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden.
Hauzer & Partners
InnoVista ontzorgt op het gebied van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. InnoVista is er voor iedereen: MKB’ers, starters, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en DGA’S.
InnoVista
Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken.
Kersten Hulpmiddelenspecialist
Light4Food is gespecialiseerd in Indoor Growing. Light4Food realiseert TurnKey Indoor Growing projecten, levert advies en begeleiding voor de teelt in een Indoor Growing project en maakt technisch hoogwaardige Mobile Climate Chambers. Ook worden LED belichtingsoplossingen gerealiseerd voor de glastuinbouw en wordt LED in diverse andere toepassingen gebruikt.
Light4Food
Het Limburgs Museum is een cultuurhistorisch museum in het Julianapark in Venlo.
Limburgs Museum
Radium Foam kijkt met trots terug op een 50-jarige geschiedenis van het produceren van de Vita Talalay-latex. Sinds 1961 past het bedrijf zijn verfijnde Talalay-latexproductiemethode toe, waardoor de producten zo uniek zijn.
Radium Foam
Rhino Products is een toonaangevende Europese fabrikanten leverancier van dakdragers, imperialen en accessoires voor bedrijfsvoertuigen.
Rhino Products
Scelta Mushrooms is een bedrijf in de champignonverwerkingsindustrie in Venlo. Scelta innoveert al 25 jaar in de champignonindustrie.
Scelta Mushrooms
De productievestigingen van Staco bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS.
Staco
Thielco is een familiebedrijf opgericht in 1950 dat gespecialiseerd is in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage.
Thielco
Weyers GmbH verhandelt verse groenten, fruit en kruiden met vestigingen in Venlo (Nederland) en Weeze (Duitsland).
Weyers GMBH