default-header
Opdrachtgevers

Voor werkgevers in de maakindustrie en bouwsector.

Xelect vindt en verbindt talent voor het middenkader en de staffuncties van bedrijven voornamelijk in de maakindustrie en bouwsector. Andere functies laten we links liggen, we geloven in dit specialisme. En niet onbelangrijk: we voelen ons thuis in deze sectoren. Door ons 100% te focussen op het invullen van deze functieprofielen kunnen we snel schakelen en goede kwaliteit leveren.

Samenwerking

In tegenstelling tot veel eendagsvliegen en cowboys in recruitmentland gaan we bij Xelect écht voor kwaliteit. Daarbij staat voorop dat we elkaar goed (leren) kennen en op elkaar vertrouwen. Het een kan niet zonder het ander. Daarom zorgen we voor een goede klantrelatie gebaseerd op transparantie en vertrouwen. We zien ons hierbij niet als een externe partij, we vliegen de samenwerking aan als teamwork. Zo verbinden we het juiste talent aan jouw organisatie.

Je hebt 1 vast aanspreekpunt die de maakindustrie en bouwsector op z’n duimpje kent en jouw taal spreekt. Inclusief de zachte g. Samen gaan we in gesprek. Over de personeelsplanning van komend jaar en over jouw visie, wensen en behoeften als klantrelatie. En graag ook over wie jij bent als persoon. Zo leggen we samen de basis voor een duurzame en succesvolle samenwerking.

 

 

Recruitment in Abonnementsvorm

We leveren Recruitment as a Service (RaaS). Kortweg RaaS. Even wennen misschien, want het is geen traditioneel werving- en selectiemodel. We doen het anders. Het cv-schuiven, doorberekenen van torenhoge succesfee’s en oppervlakkige samenwerkingen laten we namelijk graag aan anderen over. Xelect werkt met een unieke abonnementsvorm waarmee jij als werkgever geen omkijken naar werving en selectie hebt en wel de volledige controle. Terwijl jij zorgt dat de corebusiness doorloopt, regelen wij dat de juiste man/vrouw op de juiste plek terecht komt.

Daar wil ik meer over weten

Opdrachtgevers waarvoor wij vacatures hebben ingevuld.

AFTC is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van dubbelzijdige acrylschuimbanden en warmte-geactiveerde acrylschuimbanden.
AFTC
De expertise van aib ligt in het bouwen van toekomstbestendige, energie- en ecologisch geoptimaliseerde kantoor -en industriële gebouwen.
Aib
ARCO is een vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. ARCO is gespecialiseerd in de volgende branches: Industry, Recycling & Bulk, Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics
ARCO
De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten.
AMI
De Biggelaar Groep is met diverse expertises breed vertegenwoordig in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw.
Biggelaar Groep
Doesburg Components is een leverancier van hoogwaardige gietijzeren componenten aan klanten in de truck, motoren en landbouw sector.
Doesburg Compontents
Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België toonaangevend op het gebied van douane- en overige grensoverschrijdende afhandelingen.
Gaston Schul
Gipmans Planten is een moderne plantenkwekerij in Venlo die gespecialiseerd is in het opkweken van groenteplanten, zoals tomaten, aardbeien, sla en kool. Daarnaast produceert Gipmans kruidenplanten voor de (internationale) retail. Door de jaren heen is Gipmans Planten flink gegroeid en geautomatiseerd.
Gipmans Planten
GSE Technology staat voor jarenlange kennis, kunde en innovatie in de metaalwereld.
GSE Technology
Sinds een aantal jaren is Hauzer & Partners gespecialiseerd op het gebied van makelaardij, hypotheken en financieel advies. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Hauzer & Partners toonaangevend in de regio. Vernieuwend, klantgericht en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden.
Hauzer & Partners
InnoVista ontzorgt op het gebied van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. InnoVista is er voor iedereen: MKB’ers, starters, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en DGA’S.
InnoVista
Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken.
Kersten Hulpmiddelenspecialist
Light4Food is gespecialiseerd in Indoor Growing. Light4Food realiseert TurnKey Indoor Growing projecten, levert advies en begeleiding voor de teelt in een Indoor Growing project en maakt technisch hoogwaardige Mobile Climate Chambers. Ook worden LED belichtingsoplossingen gerealiseerd voor de glastuinbouw en wordt LED in diverse andere toepassingen gebruikt.
Light4Food
Het Limburgs Museum is een cultuurhistorisch museum in het Julianapark in Venlo.
Limburgs Museum
Radium Foam kijkt met trots terug op een 50-jarige geschiedenis van het produceren van de Vita Talalay-latex. Sinds 1961 past het bedrijf zijn verfijnde Talalay-latexproductiemethode toe, waardoor de producten zo uniek zijn.
Radium Foam
Rhino Products is een toonaangevende Europese fabrikanten leverancier van dakdragers, imperialen en accessoires voor bedrijfsvoertuigen.
Rhino Products
Scelta Mushrooms is een bedrijf in de champignonverwerkingsindustrie in Venlo. Scelta innoveert al 25 jaar in de champignonindustrie.
Scelta Mushrooms
De productievestigingen van Staco bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS.
Staco
Thielco is een familiebedrijf opgericht in 1950 dat gespecialiseerd is in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage.
Thielco
Weyers GmbH verhandelt verse groenten, fruit en kruiden met vestigingen in Venlo (Nederland) en Weeze (Duitsland).
Weyers GMBH