default-header

Werkzoekenden

Een baan die bij je past heeft een positieve invloed op je leven, daar geloven we bij Xelect in. Daarom gaan wij met jou op zoek naar een baan die past bij je kennis en ervaring, maar ook past bij jou als persoon. Je baan moet tenslotte energie opleveren en geen energie kosten.

Bekijk de vacatures

Hoe gaan wij te werk?

Het persoonlijke contact met jou als kandidaat maakt dat wij een goede match kunnen maken.

Wanneer jij past bij een vacature, nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek wordt er goed geluisterd naar jouw wensen en horen we graag meer over jouw competenties en cv. Op deze manier komen wij erachter wat jij als uitdaging ziet en waar jouw passie ligt.

Mocht de perfecte match er nog niet zijn? Dan kun je ervoor kiezen om ingeschreven te blijven als kandidaat en houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures.

Kandidaten over Xelect
Ik heb het contact met Xelect als zeer prettig ervaren. Gedurende de gehele sollicitatieprocedure hebben zij mij goed begeleid en op de hoogte gehouden van alles. Ook gaf Xelect me nuttige tips voor de volgende sollicitatiegesprekken. Ten slotte kon je altijd terecht met vragen, ze zijn altijd goed bereikbaar.
Niki
Schadebehandelaar
Ik heb Xelect leren kennen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Waarin zij zich onderscheiden ten opzichte van andere recruiters is het persoonlijke contact. Zij nemen uitgebreid de tijd voor je en kijken of je persoonlijkheid ook goed bij de opdrachtgever zou passen.
Paula
HR Business Partner
Voor mijn nieuwe uitdaging bij Van den Biggelaar, waar ik als HRM medewerker aan de slag ga, ben ik benaderd door Xelect Recruitment. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wanneer je als bedrijf op zoek bent naar een nieuwe collega. Waarom? Omdat ik bij Xelect Recruitment heb ervaren dat persoonlijkheid, zorgvuldigheid in het proces en flexibiliteit (lees: snel schakelen) centraal staan. Voor mij zijn dit belangrijke aspecten in een begeleidingstraject, waardoor het vinden van de juiste uitdaging en de aansluiting bij de waarden van het bedrijf worden vergroot en de kans op de juiste match alleen maar toeneemt.
Sieneke
HRM medewerker
de perfecte match

Schrijf je in!

Ben jij zoekende naar een (andere) baan en wil je verzekerd zijn van een goede functie in een organisatie die bij jou past? Xelect zorgt voor de perfecte match.

Schrijf je in