default-header
Over Xelect

“Gojen daag”, wij zijn Xelect

Vanuit Venlo vinden en verbinden wij talent met mkb-bedrijven binnen de maakindustrie en bouwsector. Als we vertellen over onze succesvolle werkwijze doen we dat met een zachte g en met de volgende 3 kernwaarden:

  • Specialisme.
    100% focus op vacatures gericht op het middenkader en de staffuncties voornamelijk binnen de maakindustrie en bouwsector zorgt dat we gericht te werk gaan. We kennen de markt als onze broekzak en spreken jouw taal. Inclusief de zachte g.
  • Transparantie.
    Eerlijk duurt het langs en achteraf geen verrassingen. Dat is de enige manier waarop we bij Xelect samenwerken met onze opdrachtgevers. Met andere woorden: Recruitment as a Service.
  • Samenwerking.
    Samenwerken is elkaar versterken. Daarom geloven we niet in eenmalige opdrachten en gaan we voor duurzame samenwerkingen waarin we elkaar echt leren kennen en op elkaar kunnen vertrouwen.

Xelect Recruitment

Ben je zoekende naar een (andere) baan? Solliciteer direct! Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures waarvan we je graag op de hoogte houden. Wij garanderen je dat jouw sollicitatie bij ons vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons team