default-header
Vind de perfecte werknemer voor uw organistatie

Opdrachtgevers

Werknemers zijn de sleutel tot succes binnen een organisatie. Bij Xelect zijn wij ervan overtuigd dat het optimaal matchen tussen mens en werk een positieve inbreng heeft voor iedere organisatie. Met onze persoonlijke aanpak, expertise en ons uitgebreide netwerk vinden wij deze perfecte werknemer voor uw organisatie!

Onze werkwijze

Xelect voorziet uw organisatie van de juiste werknemer. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor ieder bedrijf een goede en passende werknemer vinden. Onze werkwijze is volledig transparant. U bent verzekerd van onze focus en inzet.

Exclusiviteit

Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht exclusief bij ons neer te leggen, geniet u van vele voordelen, waaronder een korting op de fee. Exclusieve opdrachten krijgen daarnaast voorrang, er worden bedrijfsfilmpjes voor gemaakt en een social media campagne gestart met targeting.

RaaS

Recruitment as a Service (RaaS) is een recruitment abonnement. Als recruitment partner nemen wij het gehele proces uit handen tegen een vast maandbedrag. Exclusiviteit is hierbij geen vereiste en u heeft geen kosten achteraf.

Interim

Wij verzorgen een interim professional voor uw opdracht of project. Wij factureren op basis van de gewerkte uren, tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Eventuele bijkomende kosten worden apart gefactureerd, zonder opslag.

Vast dienstverband

Een nieuwe werknemer die uw bedrijf weer op volle sterkte brengt. Een medewerker die precies past binnen uw organisatie. Wij benaderen/headhunten geschikte kandidaten en maken een selectie om de juiste personen aan u voor te stellen.

Interim

Bent u op zoek naar een goede interimmer voor een tijdelijke opdracht of project? Bijvoorbeeld vanwege een vervanging van een medewerker of bent u op zoek naar specifieke kennis? Dan is interim een goede oplossing. Samen met u bespreken wij graag de beste oplossing voor uw bedrijf.

Wat maakt Xelect uniek?

Recruitment as a Service
Als recruitment partner nemen wij het gehele proces uit handen tegen een vast maandbedrag.
Hoge kwaliteitsstandaard
We staan voor kwaliteit en voeren dit door tijdens alle facetten van het proces. Persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten, doorgaan tot de optimale match.
Xelect Competentiematrix
Uniek is onze competentiematrix, waarbij we een nog betere selectie kunnen maken van geschikte kandidaten.

Opdrachtgevers waarvoor wij één of meerdere vacatures hebben ingevuld.

Scelta Mushrooms is een bedrijf in de champignonverwerkingsindustrie in Venlo. Scelta innoveert al 25 jaar in de champignonindustrie.

Scelta Mushrooms
De expertise van aib ligt in het bouwen van toekomstbestendige, energie- en ecologisch geoptimaliseerde kantoor -en industriële gebouwen.

Aib
Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken.

Kersten Hulpmiddelenspecialist
Het Limburgs Museum is een cultuurhistorisch museum in het Julianapark in Venlo.

Limburgs Museum
De Biggelaar Groep is met diverse expertises breed vertegenwoordig in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw.

Biggelaar Groep
De productievestigingen van Staco bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS.

Staco
Thielco is een familiebedrijf opgericht in 1950 dat gespecialiseerd is in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage.

Thielco
Weyers GmbH verhandelt verse groenten, fruit en kruiden met vestigingen in Venlo (Nederland) en Weeze (Duitsland).

Weyers GMBH
Rhino Products is een toonaangevende Europese fabrikanten leverancier van dakdragers, imperialen en accessoires voor bedrijfsvoertuigen.

Rhino Products
InnoVista ontzorgt op het gebied van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. InnoVista is er voor iedereen: MKB’ers, starters, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en DGA’S.

InnoVista
GSE Technology staat voor jarenlange kennis, kunde en innovatie in de metaalwereld.

GSE Technology
Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België toonaangevend op het gebied van douane- en overige grensoverschrijdende afhandelingen.

Gaston Schul
Doesburg Components is een leverancier van hoogwaardige gietijzeren componenten aan klanten in de truck, motoren en landbouw sector.

Doesburg Compontents
De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten.

AMI
ARCO is een vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. ARCO is gespecialiseerd in de volgende branches: Industry, Recycling & Bulk, Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics

ARCO
AFTC is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van dubbelzijdige acrylschuimbanden en warmte-geactiveerde acrylschuimbanden.

AFTC