default-header
Vind de perfecte werknemer voor uw organistatie

Opdrachtgevers

Werknemers zijn de sleutel tot succes binnen een organisatie. Bij Xelect zijn wij ervan overtuigd dat het optimaal matchen tussen mens en werk een positieve inbreng heeft voor iedere organisatie. Met onze persoonlijke aanpak, expertise en ons uitgebreide netwerk vinden wij deze juiste werknemer voor uw organisatie!

Onze werkwijze

Xelect voorziet uw organisatie van de juiste werknemer. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor ieder bedrijf een goede en passende werknemer vinden. Onze werkwijze is volledig transparant. U bent verzekerd van onze focus en inzet.

Exclusiviteit

Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht exclusief bij ons neer te leggen, geniet u van vele voordelen, waaronder een korting op de fee. Exclusieve opdrachten krijgen daarnaast voorrang, er worden bedrijfsfilmpjes voor gemaakt en een social media campagne gestart met targeting.

RaaS

Recruitment as a Service (RaaS) is een recruitment abonnement. Als recruitment partner nemen wij het gehele proces uit handen tegen een vast maandbedrag. Exclusiviteit is hierbij geen vereiste en u heeft geen kosten achteraf.

Interim

Wij verzorgen een interim professional voor uw opdracht of project. Wij factureren op basis van de gewerkte uren, tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Eventuele bijkomende kosten worden apart gefactureerd, zonder opslag.

Vast dienstverband

Een nieuwe werknemer die uw bedrijf weer op volle sterkte brengt. Een medewerker die precies past binnen uw organisatie. Wij benaderen/headhunten geschikte kandidaten en maken een selectie om de juiste personen aan u voor te stellen.

Interim

Bent u op zoek naar een goede interimmer voor een tijdelijke opdracht of project? Bijvoorbeeld vanwege een vervanging van een medewerker of bent u op zoek naar specifieke kennis? Dan is interim een goede oplossing. Samen met u bespreken wij graag de beste oplossing voor uw bedrijf.

Wat maakt Xelect uniek?

Recruitment as a Service
Als recruitment partner nemen wij het gehele proces uit handen tegen een vast maandbedrag.
Hoge kwaliteitsstandaard
We staan voor kwaliteit en voeren dit door tijdens alle facetten van het proces. Persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten, doorgaan tot de optimale match.
Xelect Competentiematrix
Uniek is onze competentiematrix, waarbij we een nog betere selectie kunnen maken van geschikte kandidaten.

Opdrachtgevers waarvoor wij één of meerdere vacatures hebben ingevuld.