default-header
Werkzoekenden

Voor talent

Op zoek naar een nieuwe baan? Natuurlijk klop je aan bij ons, dat is logisch. Wij kennen de vacatures én mkb-bedrijven in jouw sector en weten precies waar jouw kansen liggen. Goed dat je hier bent.

Xelect vindt en verbindt talent met mkb-bedrijven. In de praktijk betekent het dat we voor vacatures bij werkgevers de beste mensen zoeken. Denk daarbij aan uiteenlopende vacatures op mbo- en hbo-niveau, zoals administratief medewerk, hr-medewerker, marketingmedewerker, inkoopmedewerker of customer service medewerker. Denk daarbij aan werkgevers zoals Doesburg Components, Bayer, Gipmans en Scheuten Glas. En de beste mensen? Daar hoor jij bij!

Bekijk de vacatures

De Xelect-way

Jouw proces naar een nieuwe baan:

  1. Zie jij een vacature? Solliciteer direct óf schrijf je vrijblijvend in.
  2. Zien wij een mogelijke match? Tijdens een gesprek ontdekken we graag wie jij bent en hoe jouw ideale baan eruitziet.
  3. Hebben we een goed gesprek? Dan stellen we je voor aan jouw mogelijke nieuwe werkgever.
  4. Deelt de werkgever ons enthousiasme? Je maakt kennis met de werkgever waar de vacature beschikbaar is.
  5. Iedereen enthousiast? Je komt rechtstreeks in dienst bij de werkgever en gaat een geweldige toekomst tegemoet.
Schrijf je vrijblijvend in
Nieuwe baan
Kandidaten over Xelect
Ik heb het contact met Xelect als zeer prettig ervaren. Gedurende de gehele sollicitatieprocedure hebben zij mij goed begeleid en op de hoogte gehouden van alles. Ook gaf Xelect me nuttige tips voor de volgende sollicitatiegesprekken. Ten slotte kon je altijd terecht met vragen, ze zijn altijd goed bereikbaar.
Niki
Schadebehandelaar
Ik heb Xelect leren kennen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Waarin zij zich onderscheiden ten opzichte van andere recruiters is het persoonlijke contact. Zij nemen uitgebreid de tijd voor je en kijken of je persoonlijkheid ook goed bij de opdrachtgever zou passen.
Paula
HR Business Partner
Voor mijn nieuwe uitdaging bij Van den Biggelaar, waar ik als HRM medewerker aan de slag ga, ben ik benaderd door Xelect Recruitment. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wanneer je als bedrijf op zoek bent naar een nieuwe collega. Waarom? Omdat ik bij Xelect Recruitment heb ervaren dat persoonlijkheid, zorgvuldigheid in het proces en flexibiliteit (lees: snel schakelen) centraal staan. Voor mij zijn dit belangrijke aspecten in een begeleidingstraject, waardoor het vinden van de juiste uitdaging en de aansluiting bij de waarden van het bedrijf worden vergroot en de kans op de juiste match alleen maar toeneemt.
Sieneke
HRM medewerker
de perfecte match

Schrijf je in!

Ben jij zoekende naar een (andere) baan en wil je verzekerd zijn van een goede functie in een organisatie die bij jou past? Xelect zorgt voor de perfecte match.

Schrijf je in