default-header
Nieuws

“Het zoveelste WAB seminar, maar dan anders!”

De Vaes & Linthorst groep organiseert op dinsdag 17 december “Het zoveelste WAB seminar, maar dan anders!” in de Maaspoort in Venlo.

Het moge voor velen inmiddels duidelijk zijn dat de WAB verstrekkende gevolgen heeft voor werkgevers, waaronder payrollorganisaties.

Tijdens deze bijeenkomst staan we bij kort stil bij de WAB die op 1 januari 2020 haar intrede doet, maar gaan we het met name hebben over hét alternatief voor payrolling: extern werkgeverschap!

Vaes & Linthorst groep organiseert dit seminar in samenwerking met NL Werkgeversdienst. NL Werkgeversdienst werkt samen met Rabobank, Interpolis, Zorg van de Zaak en Euler Hermes. NL Werkgeversdienst biedt op deze manier een volledig verzekerde dienstverlening aan. Alle arbeidsrechtelijke voordelen van payrolling met het behoud van alle financiële voordelen van zelfstandig werkgeverschap tegen de meest aantrekkelijke tarieven!

Dit seminar wordt op 17 december op drie tijdstippen gegeven, om 09:00, 12:00 en 15:00 uur en zal ± 2 uur duren. Tijdens de bijeenkomst voorzien wij u van een hapje en drankje en is er ook gelegenheid om te netwerken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Heeft u als ondernemer interesse om dit seminar bij te wonen? Meld u dan aan via deze link.

>